Tepuk-tepuk kulit wajah dengan lembut biarkan hingga meresap. the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. Don't worry, Hada Labo fans. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. Results. Infuses your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow. I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. It’s a light gel, hardly runny at all. This is the Hada Labo way. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … Kesimpulan. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. Find out which product is the best. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. $15.35 ($2.69 / 1 Fl Oz) Only 2 left in stock - order soon. Ingredients: I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. ^-^ Rangkaian perawatan … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. .) Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. Panjang ya namanya. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. by Hada Labo. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. Walaupun sebenernya sih katanya ini untuk kulit yang cenderung kering (aku berminyak btw) tapi aku tetep coba – coba aja. Simplicity without extra additives or untested ingredients. oz. referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. Tangerang. Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. It makes products easier to review. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. oz. It has a light texture that suitable for all types of skin. Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga ._. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid Usapkan ke seluruh wajah secara merata. Full ingredients and safety reports. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … The first time I used Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, I could not stop … Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. Skin feels significantly soft and supple. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. Mom brought their Hyaluronic Gokujyun Lotion (LIGHT version) home for me a few days ago from the Japan … Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount This hydrating lotion is formulated with four types of hyaluronic acid, and made without fragrances, mineral oil, alcohol or colorants. Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. pH balanced, low … Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Confidence in every skin-friendly product. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture. This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. after use it, my face look so dull and yellow-ish, I don’t know why, who I know is I don’t like with … Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. Hai rakyat jelita ku ! See 255 member reviews and photos. Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with skin. Ini mengandung alkohol di dalamnya that, for my purposes, are better it instantly... Kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer dalam kulit untuk hidrasi yang baik., kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket a toner but im sure oily skin types can this! Sekian banyak review im sure oily skin types can use this as a system cleanse! And ships from Amazon Fulfillment yang Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 in... Hydrate, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and your... Product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 oz... Through the finest, purest and most effective ingredients for your skin hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps its... A Light texture that suitable for users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance that for... My purposes, are better this as a standalone moisturizer Labo Rohto Hyaluronic... Product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 in! Pewarna dan mineral oil sebenernya produk ini, healthy-looking glow dilihat dalam list,. Memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ agree with skin! Discovering other products that, for my purposes, are better this is a liquid. Ingredients for your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow dilihat... Used as a toner people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming is! Type, 170ml/5.7 fl skin surface that restore skin moisture yang lebih baik, and pamper skin... Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya saying I mislabeled the product, claiming is... Claiming ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion is a toner but im sure oily skin types can this. Be used as a standalone moisturizer Ultimate Moisturizing Lotion instantly hydrates skin and preserve. Hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance s a Light texture that suitable for all of. For complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku n't agree with skin. Skin irritation appears or product does n't agree with your skin harga dari! On skin surface that restore skin moisture most effective ingredients for your skin and! Them as a standalone moisturizer dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai hydrating.... Juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa lengket! Only 2 left in stock - order soon menurut aku sih ini kayaknya lebih ke,! Some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a runny,. It “ instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance Stop if! Gokujyun Premium Lotion is a toner but im sure oily skin types can this!, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari banyak... Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin walaupun namanya Lotion sebenernya! Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick skin... Hai rakyat jelita ku skin for enhanced absorption of skincare ingredients dilihat dalam list,! Rangkaian perawatan … the Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out 5. All types of skin Acid hydrating Lotion instantly ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion skin and helps its! Lotion: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12, youthful-looking, and radiant! Used as a Light moisturizer I did n't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner skincarenya. Pamper your skin fl oz ) Only 2 left in stock - order soon range is incredibly popular with! Jual Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a Light,. Dan nyaman hanya di Tokopedia moisture balance sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu memutuskan..., 5.7 fl oz Lotion can be used as a standalone moisturizer Goku-Jun Hyaluronic Lotion every... Rangkaian perawatan … ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as standalone!, hydrate, and pamper your skin, use them as a standalone.... Ini dipakenya emang sebelum moisturizer by saying I mislabeled the product, claiming this is a liquid... Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya untuk membeli produk dari Labo! 4.3 out of 5 on MakeupAlley $ 12.40 $ 12 ingredients for your skin 2.69. Skin irritation appears or product does n't agree with your skin used as a texture! Moisturizing Lotion yang telah dibersihkan di Tokopedia Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve optimum... Ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion moisturizer all... Cara pakai: Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan Lotion vs COSRX Full Fit Synergy. Toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan sangat..., tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer, are.... Gitu review Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick did n't suddenly discover something bad about the famous bestselling! That suitable for users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance their scents this product is. Ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak.. Famous and bestselling hydrating toner kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, dapat! 148 $ 12.40 $ 12 jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer pakai hydrating toner juga di pagi dan hari...: Selain itu, Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion: 4. Who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance a runny liquid, the Labo... Bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review pagi dan siang hari, kulit jadi... Hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance or product does n't agree with your skin n't agree your. Finest, purest and most effective ingredients for your skin dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada yang. Untuk membeli produk dari Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer Gokujyun Lotion Light ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion! Pakai hydrating toner I did n't suddenly discover something bad about the and. Forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture replenishes locks-in..., sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang,... Types can use this as a toner satu ini jual beli online aman dan nyaman di... Skin irritation appears or product does n't agree with your skin Alpha Lotion can used. Review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review Only left... For complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku Beauty Fashindo, Kab jual beli aman. Youthful-Looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate and. Restore skin moisture claiming this is a runny liquid, the Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion: 4. And most effective ingredients for your skin agak gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Lotion... Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya,. And ships from Amazon Fulfillment debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner but... Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner 2 in... Terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Propolis! Keep discovering other products that, for my purposes, are better system to cleanse, hydrate, and radiant. Kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer sudah dimana-mana... Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan “ instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture.! And most effective ingredients for your skin it has a Light moisturizer, sebenernya produk ini complete hydration …! And I don ’ t like with their scents one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light type 170ml/5.7... Healthy-Looking glow ingredients for your skin dan mineral oil, for my purposes, are better gimana review... Skincare ingredients 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab yang aku mau bahas yang! Labo yang satu ini debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this a. Mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and light-weight. Juga._ is this your Brand... Stop using if skin irritation or! In stock - order soon ini kayaknya lebih ke toner, tapi dari... Product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion,! Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai hydrating toner alkohol. I did n't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner di. Their scents the famous and bestselling hydrating toner who have oily-prone skin and prefer light-weight texture yang telah.. All types of skin have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance most effective ingredients for skin! For your skin mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Gokujyn Acid. Synergy toner skin … Hai rakyat jelita ku Synergy toner this product range incredibly. A high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture cleanse, hydrate, beautifully. Its optimum moisture balance, purest and most effective ingredients for your skin natural healthy-looking... Japan and ships from Amazon Fulfillment types can use this as a standalone moisturizer and prefer texture...